Nimic. E gol.Am nevoie să ştiu că eşti aici pentru mine, dar sunt conştientă că nimănui nu.i pasă, doar mie, pentru că fiecare luptă pentru el, fiecare face să.i fie lui bine. Nimeni nu.şi mai face griji dacă ai trecut peste sau dacă ai nevoie de un umăr pe care sa plângi, nimeni nu mai ştie ce se întâmplă în jurul lui, nimeni nu mai vrea să ştie. Nici cel mai apropiat prieten nu mai vrea să ştie dacă eşti bine sau dacă mai ai nevoie de el. Toată lumea este oarbă, este orbită de egoismul şi orgoliul lumii din jur, şi se transformă în nişte copii fidele a ceea ce văd. Dar o să fie bine, privesc înainte şi zâmbesc. Pentru că pentru tine viaţa a fost întotdeauna un joc, dar pentru mine mereu a fost o luptă.

Reclame

4 gânduri despre “Nimic. E gol.

  1. incă mai sper..şi sper sa fie aşa:)chiar dacă în momentul de faţa mi.e imposibil să o mai simt, tind să cred.. doar ceva mai "menţine speranţa pe val".

  2. Ba chiar aşa este, nimeni nu mai simte nici o urmă de iubire pentru cel de lângă el, şi chiar daca spune ca îl iubeşte şi crede că o simte defapt nu o face, se minte pe el însuşi, pentru că în ziua de azi nimeni nu mai ştie să iubească.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s