experiment


ce se întâmplă când două soluții se amestecă? ei bine, crește masa soluției. dar ce se întâmplă când amestecul este eterogen? ei bine, aici e problema…

ființa mea este compatibilă cu a ta din toate punctele de vedere. simetria este prezentă, iar fluturașii își fac și ei loc în lumea noastră. ( de ținut minte, am folosit ”noastră”, chiar dacă nu există așa ceva). dar totuși, ceva nu se potrivește… 

să fie de vină factorii externi, toate acele fețișoare drăguțe care te atrag în capcana lor și care își zic ”iubite”, dar noi știm că ele sunt doar o adunătură de cuvinte aruncate la întâmplare…și să fim serioși, ce putere mai are cuvântul în ziua de azi?

mă gândesc să mut locația experimentului, să nu mai fie afectat de nimic din exterior, interior, Rai, Iad, sau Purgatoriu. nici măcar Heruvimii și Serafimii nu vreau să ne fie alături, doar noi doi. 

pentru a face acest lucru am nevoie de puțină…ce? rațiune? gândire extremă? planuri malefice? (ele oricum sunt prezente)…nu, am nevoie de puțină magie, ceva nepământesc, ceva din planul trascendentului…acel ceva.

mda…cred că ”acel ceva” ne lipsește nouă.

 Imaginesteluțe ca niște flori poleita îți împodobesc zâmbetul.

 

Reclame

5 gânduri despre “experiment

  1. Me encanta, la forma de escribir que tienes, aún con las limitaciones del traductor de google. Y me gusta mucho la frase: „estrellas como flores doradas que adornan una sonrisa.”

    La usaré esta mañana en mi muro de facebook para dar los buenos días… si no te importa.

    Besos de jueves por la mañana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s