persoana I, plural


ce se întâmplă când două soluții se amestecă? ei bine, crește masa soluției. dar ce se întâmplă când amestecul este eterogen? ei bine, aici e problema…

ființa mea este compatibilă cu a ta din toate punctele de vedere. simetria este prezentă, iar fluturașii își fac și ei loc în lumea noastră. ( de ținut minte, am folosit ”noastră”, chiar dacă nu există așa ceva). dar totuși, ceva nu se potrivește…

să fie de vină factorii externi, toate acele fețișoare drăguțe care te atrag în capcana lor și care își zic ”iubite”, dar noi știm că ele sunt doar o adunătură de cuvinte aruncate la întâmplare…și să fim serioși, ce putere mai are cuvântul în ziua de azi?

mă gândesc să mut locația experimentului, să nu mai fie afectat de nimic din exterior, interior, Rai, Iad, sau Purgatoriu. nici măcar Heruvimii și Serafimii nu vreau să ne fie alături, doar noi doi.

pentru a face acest lucru am nevoie de puțină…ce? rațiune? gândire extremă? planuri malefice? (ele oricum sunt prezente)…nu, am nevoie de puțină magie, ceva nepământesc, ceva din planul trascendentului…acel ceva.

mda…cred că ”acel ceva” ne lipsește nouă.


2 gânduri despre “persoana I, plural

  1. La Mulți Ani !, doar zile fericite și pline de iubire îți dorim, alături de cele mai calde și sincere urări de sănătate și împliniri în viața profesională și socială !
    Acesta este un mesaj „clasic” pe care nu numai bunul simț ci și aprecierea pe care o simțim în ceea ce te privește, transformă „corvoada” și „rutina” trecerii prin astfel de aniversări într-o plăcere reală și sinceră.
    Dar dacă, din motive independente de voința ta și-a noastră, urările noastre nu te vor găsi în cea mai bună dispoziție sau stare sufletească, dacă feluritele și de multe ori nemeritatele amprente ale vieții nu te-au atins în ultimele zile într-un mod tocmai fericit, te rugăm să crezi, și să speri că TREBUIE să existe o lege a compensației, o lege care va face să vină și o zi începând cu care, toate anotimpurile să îți devină calde primăveri, învăluite în parfum de flori de câmp și începând cu care toate zilele să îți devină fericite și pline de iubire zile de „8 Martie”.
    Cu drag, Diana și Dan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s